L'empresa PDF Imprimeix
Exterior de l'establiment
A Ferretera Isleña estam especialitzats des de 1953 en la fabricació i venda al major d’articles de ferreteria per fusteries de fusta, d’alumini i de PVC. Fabriquem ferratges típics de l’illa en llautó i acer inoxidable.

Tenim més de 2.500 articles en existència, treballem amb les millors marques nacionals i europees que s’adapten a la humitat i salinitat del clima i tenint taller propi ens adaptem ràpidament a les necessitats dels nostres clients.

Des de principi de 2006 complim el nostre comprimís AVUI X DEMÀ, és a dir, els nostres clients tenen un servei diari de fabricació i repartiment. Coneixedors del què és un negoci, donem als nostres clients el que demanem als nostres proveïdors: Qualitat-servei-preu.

Ferretera Isleña CB és el resultat de més de 50 anys de feina i esforç que han permès superar tots els entrebancs que han sorgit al llarg dels anys, ara, la tercera generació de l’empresa no fa més que mantenir la feina i l’esforç i adaptar l’empresa als nous temps.

Interior de l'establiment
Ens diferenciem de les ferreteries perquè tenim un taller i ens diferenciem dels tallers perquè som una ferreteria. Estam convençuts que no tan sols hem de mantenir els productes típics de l’illa, sinó que els hem de posar a un abast més ampli. Les solucions que aporten aquests productes s’adapten perfectament a les condicions climàtiques més adverses, com el vent, la humitat i la sal que han donat forma a la nostra illa i com no als seus ferratges.

En aquesta pàgina web pot accedir als nostres principals proveïdors i podrà veure el nostre catàleg. Les mides dels articles del nostre taller es refereixen a les mides estàndard, és a dir, als articles que tenim en existència, però sempre ens podem adaptar a les seves necessitats.

Ferretera Isleña CB és una empresa independent i no forma part de cap central de compres ni cap cooperativa.